Ebook Tâm lý trị liệu (ứng dụng trong lâm sàng và tự chữa bệnh): Phần 1

Cuốn sách Tâm lý trị liệu (ứng dụng trong lâm sàng và tự chữa bệnh) phần 1 cung cấp cho người đọc những kiến thức như: cơ sở lý luận chung về trị liệu tâm lý; trị liệu phân tâm; trị liệu nhân văn-hiện sinh; trị liệu hành vi. Mời các bạn cùng tham khảo!

91 p dainam 27/01/2024 57 0

Ebook Tâm lý trị liệu (ứng dụng trong lâm sàng và tự chữa bệnh): Phần 2

Cuốn sách Tâm lý trị liệu (ứng dụng trong lâm sàng và tự chữa bệnh) phần 2 cung cấp cho người đọc những kiến thức như: trắc nghiệm; những liệu pháp tâm lý cơ bản; ứng dụng trong lâm sàng các ca tâm bệnh trẻ em và người lớn. Mời các bạn cùng tham khảo!

186 p dainam 27/01/2024 49 0

Ebook PCR Technology - Current innovations (3/E): Part 1

Part 1 book "PCR Technology - Current innovations" includes content: Pre-PCR processing strategies, use of a liposomal internal control vehicle for whole process quality assurance of nucleic acid amplification, using scorpion primers for genotyping, thermocycler calibration and analytical assay validation, dropletization of bioreactions - how single cell quantitative analyses may improve gene measurement and cancer diagnosis,.... and other...

192 p dainam 27/01/2024 12 0

Ebook PCR Technology - Current innovations (3/E): Part 2

Part 2 book "PCR Technology - Current innovations" includes content: Assay design for Real-Time qPCR, primer design for large scale multiplex PCR and arrayed primer extension, hypothesis driven approaches to multivariate analysis of qPCR data, Experiment Design, data management, and univariate statistical analysis of gene expression data obtained by real time quantitative PCR,.... and other contents.

261 p dainam 27/01/2024 13 0

Ebook PCR Protocols (3/E): Part 2

Part 2 book "PCR Protocols" includes content: Linking emulsion PCR haplotype analysis, the many faces of MLPA, assessing gene specific methylation using HRM-Based analysis, asynchronous PCR, enhanced solid phase PCR for increased loading of amplicon onto solid support, application of blocking oligonucleotides to improve signal to noise ratio in a PCR,...and other contents.

179 p dainam 27/01/2024 9 0

Ebook PCR Protocols (3/E): Part 1

Part 1 book "PCR Protocols" includes content: Long range PCR with a DNA polymerase fusion, isolation of genomic insertion sites of proviruses using splinkerette PCR based procedures, lariat dependent nested PCR for flanking sequence determination, a global single-Cell cDNA amplification method for quantitative microarray analysis,...and other contents.

171 p dainam 27/01/2024 8 0

TÀI LIỆU HỌC TẬP XÂY DỰNG CÔNG THỨC VÀ QUY TRÌNH SẢN XUẤT THUỐC

XÂY DỰNG CÔNG THỨC VÀ QUY TRÌNH SẢN XUẤT THUỐC, TRƯỜNG ĐẠI HỌC ĐẠI NAM, KHOA DƯỢC, (Lưu hành nội bộ) Hà Nội - 2023 TẬP THỂ TÁC GIẢ PGS. TS. Phạm Ngọc Bùng (Chủ biên) TS. Đoàn Thanh Hiền ThS. Phạm Thị Phương Dung ThS. Nguyễn Hoàng Việt

276 p dainam 02/01/2024 55 0